Traineeships bij de Emons Group

June 21, 2019

Eindelijk, je hebt je hbo- of wo-diploma (bijna) op zak! Weet je alleen nog niet precies welke richting je uit wilt? Wij bieden traineeships voor afgestudeerden die op zoek zijn naar hun ware roeping in de logistiek.

Een greep uit de mogelijkheden: analyseer het planningsproces van binnenuit; denk mee over operationele oplossingen, ga mee op bezoek bij een klant; onderzoek en analyseer de supply chain van klanten, vind de juiste snelle manieren van communiceren, en ga zo maar door! Wil je meer weten? Geef je dan op via de inschrijfpagina!

Wij zijn…
‘We are Emons’; een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar hoogwaardige en duurzame logistieke concepten ontwikkelt en aanbiedt aan klanten op de Europese markt. Dit doen we gezamenlijk voor en met de klant door de juiste combinatie van innovatie, ondernemerschap, enthousiasme en creativiteit. De Emons Group is onder meer actief vanuit Nederland, Duitsland, België, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Tsjechië.

Reageren

Ben jij de persoon die wij zoeken? Schrijf je dan snel in!

Wanneer je vragen hebt over de vacature kun je deze stellen via: getstarted@emons.eu.

Aan de inhoud van deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back to the news overview Share this: LinkedIn Google+ E-mail

« Newer message

July 18, 2019

Commercieel directeur

July 18, 2019 - Als commercieel directeur ben je verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen de Emons Group. Je gaat de uitdaging aan om de positie van Emons Cargo als Europees marktleider op... Read more »

Older message »